Homepage – Setari site

Avem idei si oameni specializati sa le puna in practica. Tocmai de aceea, din 1995 si pana in prezent ne-am concentrat pe lucrari de finisaje, pe lucrari de amenajari interioare si exterioare in Prahova cat si in toata tara. Suntem Gali Prod si suntem pregatiti sa preluam proiecte noi, de la idee la executie.

Am evoluat si ne-am creat o reputatie pe piata constructiilor civile si industriale. Ne pastram trendul ascendent si urmam cursuri de specializare in tara si strainatate. Punem in practica cele mai noi si mai interesante tehnici pentru a obtine amenajari cu stil, unice. Suntem fascinati de design interior si exterior.

Experienta, curajul si determinarea de a crea mereu o ambianta pe placul clientilor nostri ne motiveaza sa gasim solutii inedite de amenajari interioare si exterioare. Printre lucrarile de referinta mentionam: Restaurant Ambasador Bucuresti, Hotel Caro Bucuresti, Hotel Mariott Bucuresti, Mall Liberty Bucuresti, Mall Baneasa, Motel Paralela 45 Baicoi, Laboratoarele Petrom, Statiile Petrom Timisoara, sediul Bancii Romextera, Complex Privighetoarea Slobozia si multe altele.

Ne-am propus ca toate lucrarile de amenajari interioare si exterioare din Prahova si din tara realizate de noi sa devina o carte de vizita pentru urmatoarele lucrari de finisaje.

Asteptam noi provocari!

Vezi detalii

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.