Despre noi

Consultanta de specialitate

Oferim consultanta in amenajari interioare si ne folosim toata imaginatia pentru a crea spatii utile si estetice. Ne angajam atat in proiecte mici (apartamente, garsoniere, case) cat si in proiecte mari, solicitante (hoteluri, pensiuni, sali de evenimente, spatii comerciale).

Iubim provocarile si fiecare spatiu primeste toata atentia noastra. Dezvoltam proiecte unice si suntem obsedati de frumos, de a crea spatii exact asa cum isi doresc clientii nostri.

De la interior la exterior si invers, ne folosim de materiale de calitate si tehnici de aplicare care scot la lumina potentialul spatiilor infrumusetate.

Gali Prod, consultanta amenajari interioare si exterioare Prahova

Dincolo de zona de confort

Ne plac maxim proiectele solicitante, atat cele rezidentiale cat si cele comerciale. Punem la bataie toata experienta si priceperea noastra pentru a infrumuseta casa ta, o sala de evenimente, un showroom sau un restaurant.

Imbinam lemnul cu piatra, marmura cu fierul si aducem acea atingere soft cu metraje si tapiterii care transforma totul intr-un design interior de revista.

Fiecare element face parte dintr-o poveste. Scriem povesti cu design interior si lucrari de finisaje la rang de arta. Despre asta credem ca este vorba in serviciile noastre de amanajari interioare si exterioare.

Gali Prod, echipa pentru finisaje interioare si exterioare Prahova

Profesionisti in actiune

Stim sa purtam cu atitudine un costum cum la fel bine stim sa imbracam salopete si sa ne murdarim. Finisam spatiile asa cum bijutierul slefuieste diamantele, cu atentie si rabdare. Credem in lucrul bine facut si, mai ales, facut sa dureze.

Executam lucrari de orice anvergura. Nu ne dam in laturi de la mici proiecte de design interior si nu ne sperie proiectele complexe de amenajari interioare si exterioare pentru hoteluri, restaurante, sali de evenimente sau spectacole, spatii comerciale, spatii industriale etc.

Avem designul interior in sange. Ne folosim de elemente si decoratiuni pentru a crea puncte de interes si pentru a spune povestea brandului intr-un mod interesant.

Echipa profesionista amenajari interioare Prahova

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.