Amenjari exterioare

Solutii estetice pentru spatii exterioare

Oferim servicii complete clientilor nostri si nu ne oprim la amenajarea interioarelor, oferim si servicii de amenajari exterioare in Prahova si oriunde ne sunt solicitate lucrarile de finisaje si amenajari. Fie ca sunt spatii de relaxare sau spatii cu o anumita destinatie, gasim solutii estetice pentru curti si gradini, foisoare si terase, alei si garduri, inclusiv solutii pentru infrumusetarea estetica a fatadelor cladirilor.

Versatile si intr-o paleta nelimitata de forme si culori, pavelele ne permit creearea de decoruri cu pavaje exterioare personalizate in functie de utilitatea si necesitatile spatiului exterior. Suntem onorati sa infrumusetam curti si gradini cu pavaje atat in Prahova cat si oriunde in tara.

Construim fantani, seminee pentru gradina si alte elemente de decor exterior pentru a crea spatii atragatoare si unice. Suntem preocupati atat de impactul vizual cat si de durabilitatea lucrarilor de amenajari exterioare.

Amenajare fatede cladiri

Cu o echipa tanara, energica si specializata in lucrari de fatada, realizam operatiuni de consolidare si infrumusetare a fatadelor cladirilor comerciale, industriale si rezidentiale. Suntem mandri de lucrarile efectuate pentru clientii nostri din Prahova, Bucuresti, Timisoara etc., fie ca este vorba de renovari si reparatii sau de finisaje pentru a infrumuseta suprafata fatadelor.

Ne implicam atat in lucrari mici rezidentiale, cat si in lucrari de anvergura.  Astfel, izolam (termozizolatii, hidroizolatii), zidim, tencuim (tencuieli mecanice, tencuieli decorative), vopsim si folosim elemente constructive, decoratiuni si protectii pentru un plus de personalitate si durabilitate.

Gali Prod ofera lucrari de amenajari exterioare precum:

  • tencuieli exterioare
  • pavaje exterioare
  • izolatii termice
  • izolatii ignifuge
  • hidroizolatii si termoizolatii
  • montat termosistem (polistiren, dibluri, amorsa)
  • tencuieli decorative
  • montaj garduri imprejmuitoare cladiri
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.